Semalt: Alat SEO Paling Kuat Pikeun Usaha


Persaingan di pasar e-commerce parantos ngagedékeun, sareng perusahaan anu paling kuat kedah, ti waktos ka waktos, ngawasi popularitasna di Internét.

Ku kituna, aya seueur pilihan pikeun para profesional anu ngajalankeun situs wéb pikeun perusahaan raksasa, ogé pikeun blogger anu nembé mulai narik pamiarsa énggal.

Naha anjeun parantos ahli atanapi bahkan pamula, pesaing anjeun moal ngantosan. Janten, janten anu pangheulana ningkatkeun posisi anjeun dina Internét: SEO penting pisan pikeun anjeun!

Mémang, SEO mangrupikeun prosés kompléks anu butuh panggunaan alat tambahan. Sapanjang sababaraha taun ka pengker , Semalt parantos nempatkeun alat analisis anu pangsaéna pikeun ngembangkeun strategi SEO anu relevan pikeun perusahaan anjeun. Masa datang caket. Ku alatan éta, pastikeun yén halaman wéb anjeun gaduh posisi anu unggul dina ayeuna.

Milarian di dieu alat sareng strategi analisis anu paling relevan anu bakal nulungan anjeun pikeun ngamajukeun halaman wéb anjeun dina mesin pencari luhur: SERP - KONTEN - GOOGLE WEBMASTERS - PAGE SPEED

SERP (Halaman Hasil Mesin Search)

Bagean SERP kalebet alat pikeun nganalisis situs wéb. Milarian kecap konci anu pangkat pikeun halaman wéb anjeun, milari halaman nyetir lalu lintas anjeun, sareng nangtukeun posisina dina hasil pamilarian organik. Jelajahi metrik pesaing anjeun pikeun ngawangun strategi promosi anu suksés.

Kecap konci dina TOP

Laporan ieu nunjukkeun sadaya kecap konci anu pangkat pikeun halaman wéb anjeun dina hasil pamilarian organik Google, réngking halaman, sareng posisi SERP na kanggo kecap konci anu khusus.

Kalebet sub-domain: anjeun tiasa nganalisa domain inti sareng sub-domain atanapi ngaluarkeun data pikeun milari domain inti.

Mesin pencari: Ieu mangrupikeun mesin pencari anu parantos ngagaduhan rengking sahanteuna hiji halaman. Daptar diurutkeun dumasarkeun nomer tina kecap konci.
Hasilna nunjukkeun anjeun:
  • Jumlah kecap konci dina TOP: Dina bagian ieu, anjeun bakal gaduh bagan anu nunjukkeun jumlah kecap konci dina TOP tina waktosna. Éta ngabantosan anjeun pikeun mariksa parobihan kana jumlah kecap konci anu pangkat pikeun situs web dina Google TOP 1-100 hasil pamilarian organik.
  • Sebaran konci ku TOP: Di dieu, anjeun tiasa mendakan jumlah kecap konci anu pangkat pikeun situs web dina Google TOP -1-100 hasil pamilarian organik, sabalikna tina tanggal saacanna.
  • Ranking ku kecap konci: ieu mangrupikeun tabél anu nuduhkeun kecap konci anu paling populér rengking halaman wéb pikeun hasil pamilarian organik Google. Anjeun tiasa mendakan posisi SERP na kanggo tanggal anu dipilih sareng kumaha aranjeunna parobihan, sabalikna tina jaman sateuacanna.

    Anjeun gaduh kamungkinan pikeun nyaring data dina tabél ku sababaraha kritéria:

    • Kecap konci atanapi bagianna
    • Hiji URL atanapi bagian na
    • Luhur 1-100
    • Parobihan posisi
Contona, anjeun tiasa nyaring sadayana halaman anu pangkat pikeun kecap konci anu ngandung kecap '' mésér '' sareng gaduh posisi TOP-1 dina hasil pamilarian organik.  
Tabél ieu ogé nunjukkeun anjeun:
  • Kecap konci anu dituju pikeun situs wéb dina hasil pamilarian organik Google
  • URL halaman dina rengking halaman wéb anjeun sareng posisi SERP na kanggo kecap konci anu khusus.
  • Posisi halaman wéb dina Google TOP pikeun udagan konci dina tanggal anu ditangtoskeun.
  • Rata-rata jumlah bulanan pikeun milarian udagan dina mesin pencari Google.

Kaca Pangsaéna

Dina bagian ieu, anjeun bakal mendakan halaman anu nyayogikeun pangsaéna organik anu paling luhur pikeun halaman wéb anjeun. Perhatoskeun ati-ati ka aranjeunna: salereskeun kasalahan SEO di halamanna, nambahan kontén unik, sareng ngamajukeun halaman ieu kanggo meunangkeun lalulintas organik tina panyungsi Google. Di jero ieu, hasilna bakal nunjukkeun ka anjeun:

Kaca pangsaéna dina waktosna: Anjeun bakal nampi bagan anu nunjukkeun parobahan jumlah halaman halaman wéb di Google TOP pikeun sakabéh siklus kahirupan proyék. Teras Ku gentong dina skala, anjeun tiasa ningali data kanggo saminggu atanapi sabulan.

Bédana: di dieu, anjeun tiasa mendakan jumlah halaman wéb dina Google TOP 1-100 hasil pamilarian organik, sabalikna tina tanggal saacanna.

Kaca keyword dipilih anu aya: di dieu, bagan nunjukkeun perobihan jumlah kecap konci anu dipilih anu didaptarkeun dina Google TOP pikeun siklus kahirupan saderhana.

Pesaing

Dina bagian ieu, anjeun bakal mendakan sadaya situs web anu pangkat dina Google TOP 1-100 kanggo kecap konci anu sami sareng halaman wéb anjeun. Milarian naon posisi anu ditepangan ku situs wéb anjeun dina pesaing ku jumlah kecap konci dina TOP-100

EUSI

Diajar upami Google ngarawat halaman wéb anjeun sapertos sumber anu unik atanapi henteu. Di dieu anjeun bakal tiasa pariksa persentase unik eusi anjeun, milari naon bagian tina téks anu plagiarized, sareng milari sumber primér.

Pamariksaan halaman kaunikan

Pilarian naha Google ngarawat halaman wéb anjeun sapertos unik atanapi henteu. Sanaos anjeun yakin eusi anjeun unik, éta mungkin disalin ku batur. Sareng upami halaman wéb sanés sareng eusi anjeun saestuna langkung saé tibatan anjeun, Google bakal nganggap éta salaku sumber eusi primér, sedengkeun halaman wéb anjeun bakal dilabélan. Émut yén perséntase ageung eusi halaman wéb anu nyababkeun hukuman Google.

Tujuan utama tina mariksa halaman keunikan Halaman

Tujuan utama jasa cek halaman Halaman nyaéta pikeun mendakan kontén anu dipaling ku para pesaing, anu pangarang tiasa angkat, sareng situs anjeun bakal janten duplikat sareng henteu kantos nyandak posisi luhur.

Verifikasi lumangsung dina tilu léngkah leutik. Mimiti, anjeun nunjukkeun alamat situs, dina bagian URL, teras anjeun nunjukkeun naha anjeun badé ngalakukeun verifikasi sacara internasional (google.com (Sadaya) - Internasional) atanapi ngan ukur dina wéb Perancis (google.fr (Perancis) - Perancis), sareng ayeuna anjeun ngaluncurkeun vértipén kalayan mencet tombol CHECK héjo. Kami bakal nyeken eta sareng nunjukkeun sadaya bagian.

Teras, anjeun tiasa pariksa bagian mana waé dina hiji klik!

81-100% keunikan

Mesin pencari paling dipikaresep bakal nganggap halaman ieu unik. Posisi halaman wéb tiasa tumbuh teu katembong dina SERP.

Keunikan 51-80%

Mesin pencari paling dipikaresep bakal nganggap kontén dina halaman ieu nulis balik. Posisi halaman wéb bakal tumuwuh atanapi, sahenteuna, moal mudun. Pikeun ngamajukeun halaman wéb anjeun, jieun kontén anu langkung unik sareng mangpaat.

0-50% keunikan

Mesin pencari paling dipikaresep bakal nganggap eusi dina kaca ieu janten plagiarisme. Pertumbuhan posisi éta saperti teu mirip. Anjeun kedah ngagentos eusi ayeuna anjeun sareng anu unik.

Barina ogé bagian-bagian éta, anjeun ogé tiasa ningali kana hasilna dua bagéan utama, nyaéta:

Eusi: Di dieu, anjeun tiasa mendakan sadaya eusi téks anu ditingali Googlebot dina halaman wéb anu dipasihkeun. Duplikasi bagéan eusi disorot.

Sumber eusi aslina: Di dieu, situs wéb anu Google ngubaran sapertos sumber primér tina eusi anu dipasihkeun didaptarkeun dina tabél ieu. Lajeng, anjeun tiasa parios bagian naon eusi anu aya dina unggal halaman wéb éta.

Catet yén anjeun tiasa patepang tim Semalt pikeun patalékan ngeunaan solusi pikeun keunikan halaman wéb anjeun.

GOOGLE WEBMASTERS

Ngatur sababaraha situs wéb nganggo antarmuka anu ramah di pangguna. Kirim domain anjeun atanapi URL khusus ka Google sareng ngalacak pagelaranana kalayan gampang. Pastikeun nyieun akun Google pikeun kéngingkeun aksés kana bagian Google Webmasters.

Ihtisar

Webmaster Google mangrupakeun layanan anu nunjukkeun kumaha situs anjeun némbongan dina hasil pamilarian Google sareng ngabantosan anjeun pikeun ngaidentipikasi masalah indéks. Dina halaman web ieu, anjeun tiasa ngalebetkeun situs web sareng sitemaps salaku daptar sacara lengkep sareng nyayogikeun indéksina ku Google.

Harta ngandung: Filter hasil ku URL atanapi bagian na. Anjeun tiasa milarian URL anu ngandung atanapi henteu ngandung kecap khusus ogé cocog URL anu pas.

Kinerja

Metrik ieu nunjukkeun kumaha efektif halaman wéb anjeun. Anjeun tiasa ningali éta kanggo tanggal / waktos khusus sareng ngabandingkeun data. Layanan ieu mantuan ngaidentipikasi kakuatan situs web anjeun sareng kasalahan anu nyegah éta teu diréktori dina TOP 1

Sitemaps

Dina blok ieu, anjeun tiasa ngalebetkeun sitemaps halaman wéb anjeun ka Google pikeun ningali sitemét anu mana anu saestuna sareng anu ngagaduhan sababaraha kasalahan. Pilih domain pikeun ningali daptar sitemaps.

PAGE SPEED

Parios upami beban halaman wéb anjeun nyayogikeun syarat Google. Di dieu anjeun bakal disayogikeun inpormasi ngeunaan kasalahan anu aya anu kudu dibenerkeun ogé tip ngeunaan cara ningkatkeun kamampuan situs anjeun.

Naha pentingna situs penting?

Kacepetan dimana situs wéb mangrupikeun faktor peringkat. Jauh waktos panjang negatip mangaruhan posisi dina hasil. Yandex sareng Google langkung resep sumber gancang.

Waktu loading optimal nyaéta 2-3 detik. Idéal - waktos réspon pangguna 0,5 detik.

Dinten, kaseueuran pamiarsa online nganggo alat mobile pikeun nganjang situs. Sareng aranjeunna gaduh saluran aksés anu langkung laun sareng sumber internal tibatan komputer pribadi.

Sadayana terang, yén situs anu lambat goréng. Upami situsna turun-tumurun, para pangunjung ngagaduhan masalah serius ngabéréskeun tugasna, sareng di luhur éta, éta waé bangor.

Tapi bahkan upami kaayaan éta kalayan sumber wéb kawéntar normal, nundutan sakedik dina pidangan situs hasil tina leungitna panongton sareng turunna laju konvérsi.

Ahli toko online parantos mendakan yén kacepetan unduh turun ku 100 ms, jualanna langsung leupaskeun ku 1%.

Ku alatan éta, masalah kacepetan kacepetan situs perlu direngsekeun langsung di sababaraha arah.

Sareng pikeun alesan anu saé, Semalt parantos ngembangkeun alat analyzer kacepetan halaman ieu pikeun nganalisa sadaya kamungkinan kamungkinan ngeunaan laju situs sareng halaman khusus: Milarian kumaha jalanna.

Kaca gancang analisa

Analyzer kacepetan dipaké pikeun nangtukeun naha waktos beban halaman wéb anjeun nyayogikeun sarat tina mesin pencari Google. Éta ogé ngidentipikasi kasalahan anu bakal dibenerkeun sareng didamel ku perbaikan anu tiasa dilakukeun pikeun ngaoptimalkeun waktos halaman wéb anjeun.

Saatos analisa, anjeun ngan ukur ngalaporkeun pikeun versi komputer, tapi ogé kanggo versi mobile.
Pikeun unggal hasilna, anjeun bakal tiasa ningali:

Waktu beban halaman: jumlah waktos éta diperyogikeun pikeun halaman janten interaktif.

Éditor anu suksés: Jumlah audits yén halaman wéb anjeun parantos hasil sareng hasil.

Kasalahan pikeun ngalereskeun: Ngalereskeun kasalahan ieu bakal ngabantosan halaman wéb anjeun langkung gancang

Kalayan Semalt, anjeun ogé tiasa nyuhunkeun konsultasi gratis sareng milarian kumaha ningkatkeun website anjeun: